Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 10.07.24
Рейтинг інноваційного розвитку Євросоюзу - 2024
Щорічний рейтинг European Innovation Scoreboard (EIS) за 2024 рік представив результати оцінки інноваційного розвитку 27 країн Європейського Союзу. Цей рейтинг базується на 32 показниках, розподілених по чотирьох основних категоріях: законодавчі умови, інвестиції, інноваційна активність та вплив на економіку. Перший інноватор ЄС у 2024 році – Данія.
Читати
Світ | 27.06.24
Українці у Польщі відкрили 50 тисяч ФОПів та 8 тисяч компаній за два роки війни
Після початку повномасштабної війни українці створили в Польщі майже 8 тисяч малих і середніх компаній, а ще понад 50 тисяч зареєструвалися приватними підприємцями. Це свідчить про значну активність українського бізнесу на польському ринку в умовах війни.
Світ | 10.06.24
ЄС прийняв нову директиву щодо боротьби з відмиванням грошей
Рада міністрів Європейського Союзу затвердила новий Регламент та Директиву ЄС щодо боротьби з відмиванням грошей (AML), які почнуть діяти з середини 2027 року, замінюючи більшість існуючих національних режимів AML у країнах-членах ЄС.
Світ | 26.03.24
Нові обмеження в ЄС на готівку та анонімні транзакції
Європейський парламент прийняв рішення, яке може відчутно змінити пейзаж криптовалютних операцій в ЄС. Нове законодавство, призначене для посилення заходів протидії відмиванню коштів, вводить обмеження на анонімні фінансові транзакції, зокрема у сфері криптовалют та на розрахунки готівкою.
Світ | 09.02.24
ЄС прийняв нові правила щодо переказів у євро
Депутати Європарламенту затвердили нові правила, які забезпечують моментальну доставку грошових переказів у євро протягом 10 секунд. Нові заходи спрямовані на забезпечення оперативного надходження перерахованих коштів на банківські рахунки роздрібних клієнтів та компаній у всьому Європейському Союзі.
Світ | 07.02.24
Грецький Eurobank купує кіпрський Hellenic Bank
Комісія із захисту конкуренції Республіки Кіпр схвалила заявку грецької банківської групи Eurobank на придбання Hellenic Bank. Угода отримала схвалення і CPC вирішила, що вона відповідає конкурентній ринковій практиці.
Світ | 18.01.24
ЄС планує посилювати боротьбу з відмиванням грошей: що зміниться?
Рада та Європейський парламент досягли попередньої угоди щодо пакету заходів щодо боротьби з відмиванням грошей, який посилить правила в усьому ЄС і запровадить нові вимоги для криптосектору та інших галузей. Головна місія таких змін - захист фінансової системи ЄС від шахраїв та усунення усіх можливих лазівок в законах.
1 2
Компанія в Англії
від 950€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія в Канаді
від 1950$
Рахунок у Латвії
від 1000€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити