Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 26.07.24
Revolut отримав банківську ліцензію у Великій Британії
Британський фінтех-стартап Revolut зробив важливий крок у своєму розвитку, отримавши банківську ліцензію з обмеженнями Управління пруденційного регулювання Великобританії (PRA). Ця подія знаменує собою завершення трирічного очікування та відкриває нові можливості для компанії на рідному ринку.
Читати
Гібралтар | 24.07.24
Гібралтар підвищить корпоративний податок та запровадить ПДВ
Головний міністр Гібралтару Фабіан Пікардо представив бюджетний план на 2024 рік, у якому озвучив кілька важливих податкових заходів. Найзначніші: підвищення ставки корпоративного податку з 12,5% до 15% та впровадження ПДВ.
Світ | 23.07.24
Закриття рахунків Mercury: що робити?
Повідомляємо про важливі зміни в обслуговуванні рахунків платіжної системи Mercury. Так, платіжна система Mercury прийняла рішення припинити обслуговування рахунків для бізнесів, пов'язаних з певними країнами, включаючи Україну. Це рішення було прийнято у зв'язку зі змінами в критеріях визначення правомочності обслуговування рахунків.
Світ | 22.07.24
Уряд Люксембургу пропонує значні заходи щодо зниження податків
17 липня Уряд Люксембургу опублікував законопроект, який включає низку заходів щодо зниження податків для юридичних та фізичних осіб. Ці ініціативи мають на меті стимулювати економічне зростання та підвищити конкурентоспроможність країни на міжнародній арені.
Україна | 18.07.24
В Україні планується підвищення податків для бізнесу
Уряд України пропонує ряд нововведень та підвищень ставок податків і військового збору, найбільше з яких стосуються саме військового збору. Для того, щоб дані пропозиції набули чинності, має проголосувати Верховна Рада.
Литва | 17.07.24
Литва збільшує корпоративний податок до 16%
Президент Литви Гітанас Науседа підписав закон, що запроваджує нові податкові заходи для фінансування Державного фонду оборони. Цей крок має на меті зміцнити обороноздатність країни шляхом збільшення державних доходів від бізнесу.
Гонконг | 12.07.24
Гонконг планує запровадити режим редоміциляції компаній
Бюро фінансових послуг і казначейства Гонконгу (Financial Services and the Treasury Bureau, FSTB) оголосило про завершення консультацій та представило законодавчу пропозицію щодо запровадження режиму редоміциляції компаній.
1 2
Компанія в Грузії
6500€
Компанія в Англії
від 950€
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок у Латвії
від 1000€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити