Послуги
UA
ENRU

Профільні статті

Пошук за статтями
Категорія
Кіпр | 05.07.24
Особливості податкового режиму IP Box на Кіпрі
IP Box (Intellectual Property Box) – це податковий режим Кіпру, призначений для стимулювання інноваційної діяльності та захисту інтелектуальної власності (ІС) шляхом надання податкових пільг. Цей режим був запроваджений у Кіпрі для залучення міжнародних компаній та сприяння розвитку високотехнологічних та інноваційних секторів економіки.
Читати
Світ | 14.06.24
Як відкрити рахунок для бізнесу із високим ризиком?
Відкриття банківського рахунку – один із перших та найважливіших кроків при створенні будь-якого бізнесу. Однак для компаній, що працюють у сферах із високим ризиком, цей процес може стати справжнім випробуванням. Онлайн-казино, криптовалютні стартапи, фармацевтичні компанії та багато інших бізнесів стикаються з особливими вимогами та перешкодами з боку фінансових установ. Введення жорстких регуляторних норм, підвищені ризики шахрайства та необхідність суворого дотримання комплаєнс-політик – все це ускладнює завдання відкриття банківського рахунку.
США | 08.05.24
Як віддалено вести бізнес у США?
Останнім часом все більше підприємців віддають перевагу веденню бізнесу онлайн, авжеж на це значною мірою вплинула епідемія COVID-19, але ми бачили багато прикладів переходу на віддалене керування бізнесом ще до розповсюдження хвороби.
Світ | 26.03.24
Процедура релокації українського бізнесу за кордон
У світі бізнесу сьогодні релокація стала невід'ємною частиною стратегічного розвитку компаній. Особливо актуальною ця тема стає для українських підприємців за умов складної політичної та економічної ситуації. Процес перенесення бізнесу за кордон потребує уважного аналізу, стратегічного планування та врахування багатьох факторів.
США | 13.03.24
Як перевірити компанію в США?
У цій статті ми звернемо увагу на методи та ресурси, що надають можливість здійснити ефективну перевірку американських компаній, зокрема з використанням реєстру компаній США. Розберемося, які інструменти та процеси необхідні для аналізу корпоративної активності, фінансового становища та інших ключових аспектів функціонування підприємств у Сполучених Штатах.
США | 12.01.24
В США запустили Реєстр бенефіціарів: як звітувати?
Розповідаємо про зміни у корпоративному законодавстві США, які вступили в силу з початком 2024 року. Так, згідно нового Закону про корпоративну прозорість (CTA) компанії, які зареєстровані в США повинні тепер подавати інформацію про бенефіціарних власників у формі звіту до Мережі боротьби з фінансовими злочинами (FinCEN).
США | 05.12.23
Для чого потрібні номери EIN, ITIN та DUNS в США?
Керування бізнесом в Сполучених Штатах передбачає проходження через різноманітні адміністративні процеси, а отримання відповідних ідентифікаційних номерів є ключовим етапом для власників бізнесу.
1 2
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Компанія в Естонії
2200€
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія на Мальті
від 3500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити