Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Україна | 24.06.24
ДПС оприлюднила перелік підзвітних юрисдикцій для цілей CRS
Державна податкова служба України оприлюднила перелік підзвітних юрисдикцій, з якими Україна обмінюватиметься інформацією про підзвітні фінансові рахунки в рамках Багатосторонньої угоди CRS. Перелік включає 118 країн, серед яких майже всі країни ЄС, офшорні країни, азіатські країни та інші.
Читати
Світ | 15.05.24
Bank of Cyprus увійшов до рейтингу найкращих банків світу 2024 року
Bank of Cyprus удостоївся місця у престижному рейтингу найкращих банків світу, опублікованому міжнародним виданням Global Finance, яке спеціалізується на банківському секторі та фінансах.
Світ | 08.05.24
Естонський LHV Bank оскаржить накладення штрафу за недотримання санкцій
LHV Bank планує оскаржити рішення естонської Служби фінансової розвідки (ПФР) щодо накладення штрафу у розмірі 300 000 євро. Рішення ПФР було винесено після розслідування, під час якого було встановлено, що банк порушив Закон про міжнародні санкції.
Світ | 20.02.24
Bank of Georgia купує Ameriabank
Грузинський Bank of Georgia (BOGG) оголосив про намір придбати 100% акцій вірменського Ameriabank. Угода оцінюється в $303,6 млн і стане найбільшим M&A в історії банківського сектору Вірменії.
Світ | 13.02.24
Hellenic Bank закриває рахунки росіян, які мешкають на Кіпрі
Кіпрський банк Hellenic Bank почав закривати рахунки громадян росії, а також їхніх компаній. Цього разу йдеться про громадян росії з кіпрськими документами, які проживають на території Кіпру. Рахунки податкових резидентів росії були закриті ще раніше.
Світ | 09.02.24
ЄС прийняв нові правила щодо переказів у євро
Депутати Європарламенту затвердили нові правила, які забезпечують моментальну доставку грошових переказів у євро протягом 10 секунд. Нові заходи спрямовані на забезпечення оперативного надходження перерахованих коштів на банківські рахунки роздрібних клієнтів та компаній у всьому Європейському Союзі.
Світ | 07.02.24
Грецький Eurobank купує кіпрський Hellenic Bank
Комісія із захисту конкуренції Республіки Кіпр схвалила заявку грецької банківської групи Eurobank на придбання Hellenic Bank. Угода отримала схвалення і CPC вирішила, що вона відповідає конкурентній ринковій практиці.
1 2
Компанія у США
1500$
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Рахунок в Угорщині
2500€
Компанія в Грузії
6500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити