Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 20.02.24
Bank of Georgia купує Ameriabank
Грузинський Bank of Georgia (BOGG) оголосив про намір придбати 100% акцій вірменського Ameriabank. Угода оцінюється в $303,6 млн і стане найбільшим M&A в історії банківського сектору Вірменії.
Читати
Світ | 13.02.24
Hellenic Bank закриває рахунки росіян, які мешкають на Кіпрі
Кіпрський банк Hellenic Bank почав закривати рахунки громадян росії, а також їхніх компаній. Цього разу йдеться про громадян росії з кіпрськими документами, які проживають на території Кіпру. Рахунки податкових резидентів росії були закриті ще раніше.
Світ | 09.02.24
ЄС прийняв нові правила щодо переказів у євро
Депутати Європарламенту затвердили нові правила, які забезпечують моментальну доставку грошових переказів у євро протягом 10 секунд. Нові заходи спрямовані на забезпечення оперативного надходження перерахованих коштів на банківські рахунки роздрібних клієнтів та компаній у всьому Європейському Союзі.
Світ | 07.02.24
Грецький Eurobank купує кіпрський Hellenic Bank
Комісія із захисту конкуренції Республіки Кіпр схвалила заявку грецької банківської групи Eurobank на придбання Hellenic Bank. Угода отримала схвалення і CPC вирішила, що вона відповідає конкурентній ринковій практиці.
Світ | 25.01.24
Кіпр поступово очищається від російських клієнтів
За останні вісім років відбулося значне зменшення російських депозитів в кіпрських банках, оскільки уряд Кіпру зосереджується на очищенні свого фінансового іміджу. За даними Associated Press, з 2014 по 2022 рік російські депозити скоротилися на 76%, а кількість російських клієнтів, які користуються кіпрськими банками, зменшилася на 82%.
Світ | 24.01.24
Bank of Cyprus закрив свої представництва в рф
Найбільший кіпрський банк Bank of Cyprus закрив свої представництва в Москві та Санкт-Петербурзі. Їхня акредитація припинена з 22 січня 2024 року. Це рішення є частиною загальної тенденції до скорочення присутності західних банків у росії після початку війни в Україні.
Світ | 18.01.24
ЄС планує посилювати боротьбу з відмиванням грошей: що зміниться?
Рада та Європейський парламент досягли попередньої угоди щодо пакету заходів щодо боротьби з відмиванням грошей, який посилить правила в усьому ЄС і запровадить нові вимоги для криптосектору та інших галузей. Головна місія таких змін - захист фінансової системи ЄС від шахраїв та усунення усіх можливих лазівок в законах.
1 2
Компанія в Естонії
2200€
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити