Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 26.07.24
Revolut отримав банківську ліцензію у Великій Британії
Британський фінтех-стартап Revolut зробив важливий крок у своєму розвитку, отримавши банківську ліцензію з обмеженнями Управління пруденційного регулювання Великобританії (PRA). Ця подія знаменує собою завершення трирічного очікування та відкриває нові можливості для компанії на рідному ринку.
Читати
Світ | 23.07.24
Закриття рахунків Mercury: що робити?
Повідомляємо про важливі зміни в обслуговуванні рахунків платіжної системи Mercury. Так, платіжна система Mercury прийняла рішення припинити обслуговування рахунків для бізнесів, пов'язаних з певними країнами, включаючи Україну. Це рішення було прийнято у зв'язку зі змінами в критеріях визначення правомочності обслуговування рахунків.
Світ | 22.07.24
Уряд Люксембургу пропонує значні заходи щодо зниження податків
17 липня Уряд Люксембургу опублікував законопроект, який включає низку заходів щодо зниження податків для юридичних та фізичних осіб. Ці ініціативи мають на меті стимулювати економічне зростання та підвищити конкурентоспроможність країни на міжнародній арені.
Світ | 10.07.24
Рейтинг інноваційного розвитку Євросоюзу - 2024
Щорічний рейтинг European Innovation Scoreboard (EIS) за 2024 рік представив результати оцінки інноваційного розвитку 27 країн Європейського Союзу. Цей рейтинг базується на 32 показниках, розподілених по чотирьох основних категоріях: законодавчі умови, інвестиції, інноваційна активність та вплив на економіку. Перший інноватор ЄС у 2024 році – Данія.
Світ | 03.07.24
Wise повідомляє про загрозу витоку даних клієнтів через злам банку Evolve
Компанія Wise оголосила про можливу загрозу витоку даних клієнтів у зв’язку з нещодавнім зламом банку Evolve. У своїй заяві Wise пояснила, що співпрацювала з Evolve з 2020 по 2023 рік, надаючи дані рахунків у доларах США. Через цей інцидент особиста інформація деяких клієнтів Wise могла бути розкрита.
Світ | 02.07.24
Штат Арканзас знижує ставки корпоративного та індивідуального прибуткового податку
19 червня 2024 року губернатор штату Арканзас підписав законопроекти, які спрямовані на зниження верхніх ставок корпоративного та індивідуального прибуткового податку, починаючи з податкових років, які починаються 1 січня 2024 року або після цієї дати.
Світ | 28.06.24
FATF виключила Туреччину та Ямайку зі свого «сірого списку»
На пленарному засіданні Всесвітньої організації по боротьбі з фінансовими злочинами (FATF), що пройшло в Сінгапурі з 26 по 28 червня 2024 року, було прийнято рішення про виключення Туреччини та Ямайки з «сірого списку» юрисдикцій, що знаходяться під посиленим наглядом. Водночас до списку були додані нові країни — Монако та Венесуела.
1 2
Компанія у США
1500$
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити