Послуги
UA
ENRU

Сінгапур, Данія та США - лідери світового бізнесу 2024

Згідно з останнім рейтингом Economist Intelligence Unit (EIU), Сінгапур, Данія та США визнані найкращими місцями у світі для ведення бізнесу. Це підтверджується аналізом, проведеним у 82 країнах та територіях, з урахуванням таких ключових показників, як інфляція, вартість життя, економічне зростання та фіскальна політика.

Сінгапур зберігає свою позицію лідера у світі бізнесу протягом 16 років. Політична стабільність та активна підтримка технологічних інновацій з боку уряду роблять цю країну Південно-Східної Азії дуже привабливою для підприємців.

Топ10 країн, що входять до рейтингу, виглядає наступним чином:

  1. Сінгапур
  2. Данія
  3. США
  4. Німеччина
  5. Швейцарія
  6. Канада
  7. Швеція
  8. Нова Зеландія
  9. Гонконг
  10. Фінляндія

Попри домінування Сінгапуру інші країни також демонструють значний прогрес. Греція, Катар та Індія виділяються серед тих 82 країн, які досягли значних успіхів у покращенні ділового клімату. У звіті EIU наголошується, що завдяки реформам, проведеним урядами цих країн, бізнес-середовище стало більш сприятливим для інвестицій та розвитку.

Таким чином, світовий бізнес продовжує свій розвиток, і інвестори все більше звертають увагу на країни зі сприятливим діловим кліматом та перспективами розвитку бізнесу.

Світ | 03.04.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Каймани посилили правила звітності для власників ліцензій на управління компаніями
З початком квітня на Кайманових островах набули чинності нові правила звітності, які торкнулися власників ліцензій на управління компаніями. Ці правила,
Наступна Гонконг впроваджує режим Patent Box для стимулювання інновацій
Департамент внутрішніх доходів Гонконгу представив проект закону про внутрішні доходи, який має на меті впровадження нового режиму "Patent Box" з
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія у США
1500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити