Послуги
UA
ENRU

Нові вимоги на БВО для звітів CRS та FATCA

З початку січня 2024 року всі компанії в Британських Віргінських Островах (БВО), які зобов'язані надавати звітність FATCA, CRS та звітність країн CbC, повинні подавати всі свої звіти через новий онлайн-портал Системи фінансової звітності БВО (BVIFARS).

Ця нова процедура була запроваджена відповідно до рекомендацій Глобального форуму ОЕСР. Незважаючи на те, що законодавство БВО з автоматичного обміну інформацією (AEOI) відповідало основним вимогам останніми роками, ОЕСР нещодавно уточнила, що дії БВО у цій галузі відповідають стандартам лише частково, оскільки існують проблеми у проведенні процедур належної обачності та звітності фінансовими установами.

BVIFARS розпочав свою роботу у січні 2024 року. Кожен суб'єкт, який надає звітність, повинен сплатити щорічний збір у розмірі 185 доларів США за користування порталом для подання звітів FATCA, CRS та CbC.

Таким чином, компанії в БВО, які зобов'язані надавати звітність відповідно до FATCA, CRS та CbC, повинні зробити наступні кроки:

  1. Зареєструватися в BVIFARS до 1 квітня для подання звітів US FATCA і до 30 квітня для подання звітів CRS.
  2. Сплатити щорічний збір у розмірі 185 доларів США до 1 червня.
  3. Підготувати звітність відповідно до вимог FATCA, CRS та CbC.
  4. Подати звітність через BVIFARS до 31 травня.

Крім того, юридичні особи повинні щорічно подавати інформацію щодо економічної присутності своєму реєстраційному агенту, який у свою чергу подає ці відомості до Міжнародного податкового органу БВО протягом 6 місяців після закінчення відповідного звітного періоду.

Ця нова процедура має на меті підвищити ефективність обміну інформацією між податковими органами БВО та інших країн. Вона також має сприяти покращенню якості звітності та зниженню ризиків недотримання вимог.

Компанії, які не дотримуватимуться нової процедури, можуть бути піддані штрафам з боку Міжнародного податкового органу БВО.

31.01.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Кіпрський реєстратор компаній продовжив термін подання даних про бенефіціарів
Реєстратор компаній Кіпру (Registrar of Companies) опублікував оголошення про продовження терміну подання інформації про бенефіціарних власників до Реєстру бенефіціарних власників
Наступна Канада приєдналася до Конвенції про апостиль
Канада приєдналася до Конвенції про апостиль, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів. Документ вступив в силу 11 січня 2024
Компанія в Англії
від 950€
Рахунок у Швейцарії
від 1000€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити