Послуги
UA
ENRU

Мінфін США змінив форму звітності по бенефіціарним власникам

Закон про прозорість у США, який вимагає від компаній з обмеженою відповідальністю, корпорацій та інших організацій розкривати інформацію про своїх бенефіціарних власників, має вступити в силу 1 січня 2024 року. Проте у проекті форми данної звітності знайшли «прогалину», яку Мінфін США вже усунув, затвердивши нову форму звітності.

Так, проект форми звітності, опублікований Міністерством фінансів США у вересні 2023 року, містив графу “невідомо”, яка дозволяла компаніям не розкривати інформацію про своїх бенефіціарних власників, якщо вони не могли її отримати або не хотіли її надавати.

Ця лазівка була піддана критиці з боку правозахисних організацій, які стверджували, що вона дозволить злочинцям і корупціонерам уникати відповідальності і не вказувати бенефіціарів.

У відповідь на критику Міністерство фінансів США внесло зміни до форми звітності, усунувши графу “невідомо”.

Тепер усі, без виключень, компанії повинні надавати інформацію про всіх своїх бенефіціарних власників, включаючи їхні імена, адреси та інші ідентифікуючі дані.

Ці зміни посилять прозорість американської фінансової системи та допоможуть у боротьбі з фінансовими злочинами.

Нагадамо, що звітність по бенефіціарам має розпочатися 1 січня 2024 року. Компаніям, створеним після цієї дати, буде надано 90 днів для звітності про бенефіціарних власників, а існуючим компаніям ще мають час до кінця наступного року.

Світ | 23.10.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Мальта запроваджує знижений податок для творчих особистостей
Комісар Мальти з доходів оголосив про запровадження нової схеми податкових пільг для творчих осіб для заохочення та розвитку мистецтва. Так,
Наступна Кіпр ліквідував 10,5 тисяч компаній через несплату щорічного збору
Кіпр ліквідував 10,5 тисяч компаній, які не сплатили щорічний збір у розмірі 350 євро. Більше 80 тисяч компаній завчасно
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія в Естонії
2200€
Компанія в Англії
від 950€
Компанія у США
1500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити