Послуги
UA
ENRU

Завершується термін реєстрації бенефіціарів на Кіпрі

Кіпрський Департамент Реєстратора компаній та інтелектуальної власності нагадує кіпрським компаніям, європейським публічним компаніям, кооперативам та їх посадовим особам та партнерам, що до 30 вересня 2023 року необхідно зареєструвати дані та інформацію про своїх бенефіціарних власників у Реєстрі.

Після 30 вересня компаніям буде надано додатковий термін на місяць для підтвердження даних, введених у систему.

Після закінчення цього терміну на компанії, які не виконали умови реєстрації бенефіціарів, будуть автоматично накладатися штрафи: 200 євро перший штраф і 100 євро за кожен наступний день порушення. Максимальна загальна сума штрафу може становити 20 000 Євро. Більше того, щодо компанії та її посадових осіб може бути порушене кримінальне провадження.

Реєстр бенефіціарних власників є частиною заходів, спрямованих на боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Він містить інформацію про фізичних осіб, які є кінцевими бенефіціарними власниками юридичних осіб, зареєстрованих на Кіпрі.

Компанії, які не встигнуть зареєструвати своїх бенефіціарних власників до 30 вересня, ризикують отримати значні штрафи. Тому їм слід вжити заходів, щоб виконати це зобов'язання вчасно.

Важливі дати:

  • Дедлайн реєстрації бенефіціарних власників: 30 вересня 2023 року
  • Дедлайн підтвердження даних: 31 жовтня 2023 року
  • Початок нарахування штрафів: 1 листопада 2023 року
Світ | 28.09.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня У США підозрюють Credit Suisse та UBS у допомозі росіянам обходити санкцій
Міністерство юстиції США розпочало розслідування щодо двох швейцарських банків, Credit Suisse та UBS, за підозру у тому, що вони допомагали
Наступна Revolut ще більше спростив транскордонні платежі
Revolut, глобальна фінансова технологічна компанія, оголосила про запуск RevTags, нової безкоштовної глобальної платіжної мережі для бізнесу. RevTags дозволяє компаніям здійснювати
Компанія у США
1500$
Рахунок у Швейцарії
від 1000€
Компанія в Грузії
6500€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Компанія в Англії
від 950€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити