Послуги
UA
ENRU

Естонський LHV Bank оскаржить накладення штрафу за недотримання санкцій

LHV Bank планує оскаржити рішення естонської Служби фінансової розвідки (ПФР) щодо накладення штрафу у розмірі 300 000 євро. Рішення ПФР було винесено після розслідування, під час якого було встановлено, що банк порушив Закон про міжнародні санкції.

Розслідування ПФР стосувалося трьох епізодів, що сталися у 2022 та січні 2023 року. На думку служби, LHV Bank повинен був суворо застосовувати заходи комплексної перевірки і був неефективним у повідомленні про виявлені порушення санкцій.

Проте, представники LHV Bank заявляють, що вони серйозно ставляться до дотримання нормативних вимог і вжили всіх необхідних заходів для дотримання вимог щодо комплексної перевірки, пов'язаних з фінансовими санкціями.

LHV Group, найбільша фінансова група в Естонії, наголошує, що вони продовжать обслуговування своїх клієнтів і прагнуть дотримання всіх нормативів та вимог. LHV Bank є ключовим дочірнім підприємством LHV Group та надає банківські послуги як в Естонії, так і за її межами.

Світ | 08.05.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Парламент скасував штрафи за неподання звітності КІК
Верховна Рада 9 травня 2024 року прийняла нову правку, що звільняє підприємців від штрафів за неподання звітності про КІК-звіти до
Наступна Литва обговорює підвищення податків для бізнесу
Уряд Литви активно розглядає питання щодо можливого збільшення податків з метою забезпечення додаткових коштів для національної оборони. У світлі геополітичних
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Рахунок у Грузії
1000$
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія в Канаді
від 1950$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити