Послуги
UA
ENRU

Дубай запускає єдину базу ліцензій для бізнесу

Департамент економіки та туризму Дубая (DET) оголосив про запуск «Дубайської єдиної ліцензії» (DUL), унікальної комерційної ідентифікації, яка надається всім підприємствам Дубая. Ініціатива DUL, яка видається існуючим і новоствореним підприємствам у Дубаї, які працюють на материковій території або у вільній зоні, запроваджує єдиний цифровий реєстр.

DUL має на меті стандартизувати та оптимізувати бізнес-процеси Дубая відповідно до найкращих світових практик, гарантуючи, що в реєстрі постійно зберігаються найновіші записи компанії, зокрема відомості про ліцензії та дані.

Ініціатива DUL об’єднує всі економічні заклади Дубая та його вільних зон в єдину платформу для управління даними, зіставлення та обміну. Це забезпечує більшу прозорість і доступ до інформації про бізнес, а також сприяє ефективності та підзвітності.

Підприємства, які отримують DUL, отримують унікальний номер ліцензії, який відповідає органам влади материка чи вільної зони, де вони зареєстровані. Цей номер можна використовувати для доступу до перевірених даних про компанію, що спрощує процеси перевірки бізнесу під час різних взаємодій.

Ініціатива DUL також спрощує процес отримання довідок про відсутність заперечень (NOC) і дозволів на господарську діяльність. Крім того, вона пропонує уніфіковану та перевірену інформацію про існуючі підприємства, що є перевагою для потенційних власників, які шукають інформацію про діючі підприємства в еміраті.

«Запуск «Дубайської єдиної ліцензії» є ще однією важливою віхою в цифровизації державних послуг в еміраті», – сказав Ахмад Халіфа Аль-Кайзі Аль-Фаласі, генеральний директор Dubai Business License Corporation (DBLC). «Ця ініціатива забезпечує єдину ідентифікацію для всіх економічних установ, створюючи централізовану базу даних, дотримуючись політики конфіденційності. Впровадження DUL спрощує та оптимізує обмін даними на основі згоди та транзакції між компаніями, постачальниками послуг та державними установами. Це покращить взаємодію з клієнтами та пришвидшить комерційні операції для компаній, які працюють як з державними, так і з приватними організаціями».

Підприємства можуть використовувати свій унікальний QR-код DUL у своїх приміщеннях, на веб-сайтах і в облікових записах соціальних мереж замість пред’явлення традиційних сертифікатів торгової ліцензії. Цей QR-код дозволяє державним установам, постачальникам послуг, постачальникам і клієнтам сканувати та отримувати інформацію про компанію.

DET’s Dubai Business License Corporation буде наглядати за функціонуванням, управлінням, розвитком і наглядом за системою DUL. Рада вільних зон Дубая координуватиме роботу з кожною вільною зоною, щоб регулярно спілкуватися з відповідними власниками ліцензій для збору оновлених даних про ліцензії та контактної інформації.

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) | 12.12.23
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Індекс податкової конкурентоспроможності країн світу 2023
Вийшов новий рейтинг міжнародної конкурентоспроможності країн 2023 року. За результатом аналізу Естонія уже 10 рік поспіль займає перше місце, а
Наступна Чорногорія на межі потрапляння до «сірого списку» ФАТФ
В середині грудня цього року в Страсбурзі відбудеться засідання щодо включення Чорногорії до "сірого списку" Групи розробки фінансових заходів боротьби
Компанія в Канаді
від 1950$
Рахунок у Ліхтенштейні
1000€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія на Мальті
від 3500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити