Послуги
UA
ENRU

Британські заморські території відмовляються від публічних реєстрів бенефіціарів

Заморські території Гернсі, острів Мен та Джерсі оголосили, що вони не будуть надавати публічний доступ до реєстрів бенефіціарної власності компаній. Це рішення прийнято після подібної заяви Британських Віргінських островів, викликаної рішенням Суду Європейського союзу, яке визнало необмежений публічний доступ до цих реєстрів порушенням права на приватне життя.

Заморські території та Британські Віргінські острови відмовляються від зобов'язань, взятих на себе у 2019 році, щоб впровадити публічні реєстри інформації про бенефіціарів, відзначивши, що такий підхід став світовим стандартом. Вони визначили, що надаватимуть обмежений доступ лише законним організаціям, які проводять перевірку клієнтів згідно з законодавством про боротьбу з відмиванням грошей.

Зазначено, що до кінця 2024 року буде визначено поняття "законного інтересу" та розроблені відповідні запобіжні заходи для ефективного управління приватністю. Це рішення спрямоване на врахування передової міжнародної практики, включаючи Шосту директиву ЄС щодо боротьби з відмиванням грошей.

Це нове положення також аналогічне законопроекту Кайманових островів, який був ухвалений у листопаді 2023 року та передбачає обмежений доступ громадськості до інформації про бенефіціарів. Законопроект Кайманових островів дозволяє Кабінету міністрів юрисдикції приймати нормативні акти, які регулюють доступ до цих даних з урахуванням захисту приватності.

Світ | 19.12.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня У Гонконгу запущено новий електронний портал для компаній
У Гонконгу було запущено новий електронний портал для компаній (e-services.cr.gov.hk). Портал надає єдину платформу для пошуку інформації про зареєстровані компанії
Наступна Індекс податкової конкурентоспроможності країн світу 2023
Вийшов новий рейтинг міжнародної конкурентоспроможності країн 2023 року. За результатом аналізу Естонія уже 10 рік поспіль займає перше місце, а
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок в Угорщині
2500€
Компанія в Естонії
2200€
Компанія у США
1500$
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити