Послуги
UA
ENRU

Бермудські острови відмовляються від безподаткового статусу

Бермудські острови, які довгий час були відомі як безподаткова юрисдикція, оголосили, що відмовляться від цього статусу. Уряд країни домовився з Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) про введення корпоративного податку на прибуток, податку на прирост капіталу та дивиденди. Бермудські острови також приєднаються до введення глобального 15% податку на мультинаціональні компанії.

Введення нових податків розпочнеться 1 січня 2025 року. Уряд Бермудських островів веде громадські консультації щодо ставок податків, які будуть введені. Очікується, що ставки податків будуть оголошені через кілька місяців.

Уряд Бермудських островів вважає, що введення нових податків необхідне для того, щоб країна залишалася привабливою для міжнародного бізнесу. Уряд також планує знизити розміри інших податків, таких як податок на зарплату і митні пошлини.

Введення нових податків на Бермудських островах – це тенденція, яка спостерігається в усьому світі. Багато офшорних юрисдикцій, які раніше не стягували податки, тепер вводять податки, щоб не попадати під санкцій і чорні списки.

Ця тенденція є позитивною для світової економіки, оскільки вона сприяє справедливому розподілу доходів і податкового навантаження. Введення податків на офшорні юрисдикції також допоможе боротися з фінансовою злочинністю і відмиванням грошей.

Світ | 11.08.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 4.83/5. Кількість оцінок: 6
Попередня Україна денонсує угоду про уникнення подвійного оподаткування з Іраном
Кабінет міністрів України схвалив законопроєкт щодо денонсації угоди про уникнення подвійного оподаткування з Іраном. Метою денонсації угоди є припинення співробітництва
Наступна Bank of Cyprus та Hellenic Bank успішно пройшли стрес-тестування
Два найбільші кіпрські банки, Bank of Cyprus і Hellenic Bank, успішно пройшли нещодавнє стрес-тестування Європейського банківського управління (EBA). Тестування, яке
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Рахунок у Швейцарії
від 1000€
Компанія в Англії
від 950€
Компанія у США
1500$
Компанія в Естонії
2200€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити