Послуги
UA
ENRU

Американський FinCEN хоче збільшити строки подання бенефіціарів

Агентство по боротьбі з фінансовими злочинами Міністерства фінансів США (FinCEN) опублікувало пропозицію  щодо продовження терміну подання компаніями звітів про бенефіціарних власників. Так, таку процедуру хочуть провести наразі лише для компаній, які будуть створені чи зареєстровані з 1 січня 2024 року та до 1 січня 2025 року.

Термін подання бенефіціарів пропонується збільшити від 30 до  90 днів після створення компанії.

Така ініціатива була продиктована тим, щоб до FinCEN надійшло безліч звернень від бізнесменів, які просять надавати їм додатковий час для розуміння своїх нових нормативних зобов'язань відповідно до Правил звітності та отримання необхідної інформації. У відповідь на такі звернення відомство пропонує випробувати подовжений термін у 90 днів, чим надати компаніям більше часу на вирішення питань, які можуть виникнути у процесі заповнення перших звітів BOI.

Ініціатива наразі знаходиться на публічному обговоренні, тому до 30 жовтня 2023 року приймаються рекомендації усіх зацікавлених осіб. Після цього, агентство розробить відповідну процедуру.

Важливо, що проводжені строки наразі пропонується встановити лише на один рік, а починаючи з 2025 року строк подання бенефіціарів буде повернуто до 30 днів.

США | 03.10.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Кіпр отримав інвестиційний рейтинг від Moody's
Кіпр вперше за 11 років отримав інвестиційний рейтинг міжнародного рейтингового агентства Moody's. Агентство підвищило рейтинг країни з Ba1 до Baa2,
Наступна У США підозрюють Credit Suisse та UBS у допомозі росіянам обходити санкцій
Міністерство юстиції США розпочало розслідування щодо двох швейцарських банків, Credit Suisse та UBS, за підозру у тому, що вони допомагали
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Рахунок в Австрії
від 1200€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія у США
1500$
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити