Послуги
UA
ENRU

В Англії продається перший у світі платіжний імплант

Британський стартап Walletmor презентував світу перше платіжне рішення, яке не вимагає ні телефону, ні карти, ні годинника – оплата вбудованим в руку чіпом. Вартість такого біополімерного пристрою становить 199 євро.

Для користування цим пристроєм, чіп, який має всього півміліметра, вживляється під шкіру. Він складається з інтегральної схеми та металевої оболонки, що діє як антена. При цьому, як стверджують розробники, відстеження або система GPS у чіп не впроваджена, а металеві рамки не розпізнають його.

Купівля чіпа проходить онлайн, далі клієнт його забирає поштою і за допомогою лікаря під наркозом вживляє. Процедура переважно займає 15 хвилин, а процес повного загоєння 4 тижні. Термін дії імплантів Walletmor спливає через 8 років з моменту покупки. Після цього він аналогічним шляхом видаляється.

Щоб активувати чіп, потрібно завантажити програму iCard та налаштувати обліковий запис цифрового гаманця. За допомогою програми можна поповнювати, відстежувати та повноцінно керувати особистими фінансами.

Після налаштування списання грошей ініціюється піднесенням руки до терміналу. Безпеку забезпечує технологія 3-D secure.

09.09.22
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Компанія в Естонії
2200€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Компанія в Грузії
6500€
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити