Послуги
UA
ENRU

В ОАЕ запроваджуються нові захисні заходи для трастів та фондів

В ОАЕ ухвалили зміни до профільних законів про фонди та трасти, які офіційно зміцнюють застосування законодавства DIFC, забороняючи виконання іноземних судових рішень, несумісних з ним.

Ці нововведення гарантують, що іноземні суди або сторони, які відмовляються підкорятися юрисдикції судів DIFC, не зможуть обійти закон про трасти та фонди DIFC. Вони наказують припинити дію фонду або керуючого трастом, якщо проти них було винесено іноземне рішення, позбавляючи їх можливості керувати активами на підставі цього рішення.

Також внесено додаткові гарантії щодо попередньої передачі майна засновником трасту чи фонду. Кредитор трасту чи фонду тепер повинен довести, що засновник мав намір обдурити його під час передачі майна, і що це призвело до його неплатоспроможності. Без такого доказу траст чи фонд зобов'язані врегулювати вимогу кредитора лише у межах частки, що раніше належала засновнику.

Крім того, запроваджено трирічний термін позовної давності, що обмежує можливість порушення справ у зв'язку із передачею майна фонду.

Ці нові заходи спрямовані на створення найбільш захищених умов для трастів та фондів у світі в ОАЕ.

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) | 19.03.24
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Які критерії для набуття громадянства Кіпру у 2024 році?
Міністерство внутрішніх справ Республіки Кіпр опублікувало довгоочікуваний перелік критеріїв, необхідних для натуралізації на острові. Цей крок спрямований на впорядкування процесу
Наступна Подання бенефіціарів компаніями США під питанням: як бути?
Федеральний окружний суд США ухвалив рішення про визнання Закону про корпоративну прозорість (CTA) неконституційним. Цей закон, ухвалений у 2020 році,
Компанія в Англії
від 950€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Компанія в Грузії
6500€
Компанія в Естонії
2200€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити