Послуги
UA
ENRU

UBS Group остаточно поглинув Credit Suisse

В Європі відбулося найбільше злиття швейцарських банків, починаючи з 2008 року. Дві популярні банківські групи UBS Bank і Credit Suisse 12 червня 2023 року завершили своє об’єднання, що відкриває нові можливості для клієнтів та підвищує позиції  даних банків на світовому ринку.

Основною причиною злиття був ризик неплатоспроможності Credit Suisse. А завдяки тому, що UBS викупила акції Credit Suisse вдалося стабілізувати ситуацію на швейцарському фінансовому ринку та забезпечити стабільне обслуговування клієнтів банку.

Злиття зайняло близько 3- х місяців, а його результати дозволять об’єднати досвід та послуги двох  історичних інвестиційних банків, та надавати клієнтам ще кращий та розширений сервіс.

Наразі консолідована група визначає нову стратегію розвитку, розставляє кадри та визначає основні пріоритети діяльності.

Зауважимо, що банки Credit Suisse як і раніше будуть працювати у своїх представництвах та дочірніх офісах. Зміна материнської компанії на UBS не буде тягнути за собою перейменування банку.

16.06.23
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня На Кіпрі почали діяти нові правила отримання посвідки на проживання
На Кіпрі вступили в силу нові правила отримання посвідки на проживання по інвестиціям. Сума інвестицій залишилась незмінною 300 000 євро,
Наступна Revolut почав блокувати рахунки росіян
Литовська фінансова установа Revolut посилила комплаєнс для російських клієнтів. Зокрема, платіжна система, блокуватиме рахунку тих громадян рф, які не мають
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Рахунок в Австрії
від 1200€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія у США
1500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити