Послуги
UA
ENRU

Швейцарія та США погодили двосторонній обмін податковою інформацією

13 листопада 2023 року Швейцарія та США вирішили перейти на новий рівень співпраці, поглибивши свої зв'язки через автообмін податковою інформацією. Після переговорів та повного взаєморозуміння країни підписали угоду про двосторонній обмін фінансовою інформацією, яка найближчим часом буде офіційно оголошена.

Цей крок відкриває нову еру співпраці між Швейцарією та США, оскільки після підписання договору Швейцарія отримає податкові дані про своїх резидентів від американських податкових служб. Для США, яка вважається однією з найбільш закритих країн у світі, цей крок є великим внеском до відкритішого підходу до обміну інформацією.

Варто зазначити, що до цього моменту США була визнана Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) як країна, що утримується від ефективного обміну інформацією протягом останніх 10 років. Цей новий крок свідчить про зміну політики та готовність до спільних зусиль у сфері фінансової прозорості.

Здавалося б, що Швейцарія може розраховувати на неповні дані через погано налагоджений KYC в американських банках. Проте, час покаже, які висновки можна буде зробити з цього нового етапу обміну інформацією між двома країнами.

Світ | 17.11.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Роз'яснення по критеріям податкового резидентства Кіпру
Острів Кіпр пропонує унікальні умови для фізичних осіб, які бажають отримати податкове резидентство. Відповідно до правил, є два критерії -
Наступна Звітність КІК: підсумки за 2023 рік та важливі нагадування
Упродовж першого кварталу 2023 року Державна податкова служба України прийняла 389 скорочених та 285 повних Звітів про контрольовані іноземні компанії.
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія в Канаді
від 1950$
Рахунок у Ліхтенштейні
1000€
Компанія в Естонії
2200€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити