Послуги
UA
ENRU

Revolut почав блокувати рахунки росіян

Литовська фінансова установа Revolut посилила комплаєнс для російських клієнтів. Зокрема, платіжна система, блокуватиме рахунку тих громадян рф, які не мають офіційного підтвердження перебування в Європі, а саме посвідки на проживання чи робочої візи. В усіх інших випадках, такі рахунки будуть закриті та обмежені.

Такі дії Revolut Bank повязані, в першу чергу, з введеними санкціями ЄС, а тому є абсолютно передбачуваними. Більше того, компанія дбає, щоб через її рахунки не відбувалось відмивання брудних коштів та фінансування тероризму.

Наразі Револют може піти на поступки лише для тих клієнтів, хто перебуває на стадії оформлення дозвільних документів в Європі. Росіяни, які проживають у рф або нелегально знаходяться у Європі не зможуть більше користуватися послугами фінтех компанії, здійснювати платежі, перекази та інші фінансові дії.

Нагадаємо, що аналогічні рішення приймають більшість європейських банків та платіжних систем, оскільки зобов’язані виконувати приписи санкцій.

15.06.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня UBS Group остаточно поглинув Credit Suisse
В Європі відбулося найбільше злиття швейцарських банків, починаючи з 2008 року. Дві популярні банківські групи UBS Bank і Credit Suisse
Наступна Американські компанії мають подати звіт BE-12 до кінця червня
Аналітичне бюро США повідомляє про необхідність пройти обов’язковий збір даних по компаніям, які зареєстровані в США та мають іноземну участь.
Компанія в Грузії
6500€
Рахунок у Ліхтенштейні
1000€
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія в Канаді
від 1950$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити