Послуги
UA
ENRU

Парламент Кіпру скасував щорічний збір із компаній

28 голосами "за" парламент Кіпру схвалив законопроект, який скасовує щорічний корпоративний збір у розмірі 350 євро. Законопроект було внесено урядом у терміновому порядку.

Більшість партій вітали представлений законопроект. На розгляді парламенту було загалом шість законопроектів, які передбачали повне, часткове або поступове скасування корпоративного збору. Однак у кінцевому підсумку взяла гору пропозиція президента Нікоса Христодулідіса скасувати збір цілком і повністю для всіх зареєстрованих компаній. Мета цієї пропозиції полягає у тому, щоб підтримати бізнес.

Експерти вважають, що скасування збору матиме позитивний ефект на економіку Кіпру. Це призведе до зниження податкового навантаження на підприємства, що стимулює інвестиції та створення робочих місць.

Закон набуде чинності найближчим часом і вже з липня 2024 року збір не потрібно буде сплачувати.

Кіпр | 06.03.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Британія скасовує режим недоміцільних резидентів
Уряд Великої Британії оголосив про скасування довгострокового режиму недоміцільних резидентів, який існував з 18-го століття. Це прийняте рішення на фоні
Наступна Індекс отримання резиденції по інвестиціям у 2024: найкращі країни
Henley & Partners представляє Індекс програми резиденції 2024, який охопив 227 країн світу та відібрав 26 найкращих варіантів для інвестицій,
Компанія в Естонії
2200€
Рахунок в Австрії
від 1200€
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія в Канаді
від 1950$
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити