Послуги
UA
ENRU

На Кіпрі з’явиться Агенція з розвитку бізнесу

На Кіпрі відкриють Агентство з розвитку бізнесу, яке буде забезпечувати підтримку середніх та малих компаній на острові. Про таку ініціативу заявив президент Республіки Кіпр Нікос Христодулідіс.

Першочергове завдання Агентства буде супроводжувати бізнес у пріоритетних секторах, полегшувати доступ до фінансування, банківських послуг та інвестицій. Агенція допомагатиме стартапам та початківцям в бізнесі з залученням інвестицій та у вирішенні інших документальних питань.

На думку ініціаторів проекту, це збільшить інвестиційний клімат в країні та дозволить ще більше зацікавити підприємців вкладати кошти у розвиток Кіпру. 

Окрім цього, Президент Кіпру звернув увагу, що відсоткові ставки по кредитам для бізнесу варто переглянути в сторону зменшення, що теж буде великим плюсом для підприємців.

18.07.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня ОАЕ оновили вимоги для компаній по найму резидентів
Міністерство Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) людських ресурсів та еміратизації (MoHRE) розширило вимоги до бізнесу щодо найму в компанії місцевих громадян
Наступна Туреччина підвищила ПДВ до 20%
В Туреччині набули чинності нові ставки податку на додану вартість (ПДВ), відтепер стандартна ставка 20% замість попередньої 18%.
Компанія у США
1500$
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія в Грузії
6500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити