Послуги
UA
ENRU

Кіпрський реєстратор компаній продовжив термін подання даних про бенефіціарів

Реєстратор компаній Кіпру (Registrar of Companies) опублікував оголошення про продовження терміну подання інформації про бенефіціарних власників до Реєстру бенефіціарних власників (UBO Register) для всіх компаній та інших юридичних осіб. Новий останній термін – 31 березня 2024 року.

Це рішення поширюється на всі компанії та інші юридичні особи, зареєстровані на Кіпрі.

Продовження було прийнято, щоб надати компаніям та іншим юридичним особам більше часу на виконання вимог законодавства. Після 31 березня 2024 року до невідповідних організацій буде застосовано штрафні санкції.

Рекомендується всім компаніям та іншим юридичним особам, які ще не надали інформацію про бенефіціарів, зробити це якнайшвидше, щоб уникнути штрафів.

Нагадаємо, що до Реєстру необхідно надати інформацію про бенефіціарних власників, включаючи їх ПІБ, дату народження, громадянство, адресу проживання та розмір частки володіння. Інформація про бенефіціарів подається в електронному вигляді через систему IRIS.

Світ | 02.02.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня ДПС звітує про подані звіти КІК у 2023 році
Українська Державна податкова служба повідомляє про активний хід кампанії подання Звітів про контрольовані іноземні компанії (Звіт про КІК) за 2022
Наступна Нові вимоги на БВО для звітів CRS та FATCA
З початку січня 2024 року всі компанії в Британських Віргінських Островах (БВО), які зобов'язані надавати звітність FATCA, CRS та звітність
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Рахунок у Ліхтенштейні
1000€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Рахунок у Швейцарії
від 1000€
Компанія в Грузії
6500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити