Послуги
UA
ENRU

Канада приєдналася до Конвенції про апостиль

Канада приєдналася до Конвенції про апостиль, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів. Документ вступив в силу 11 січня 2024 року. Це означає, що документи, видані компетентними органами Канади, з апостилем, будуть визнаватися дійсними в Україні без необхідності додаткового засвідчення.

Конвенція про апостиль була підписана в Гаазі 5 жовтня 1961 року і наразі ратифікована 125 країнами світу. Україна приєдналася до Конвенції в 2000 році.

Апостиль - це штамп або наклейка, що проставляється компетентним органом держави, в якій був складений документ. Він засвідчує автентичність підпису, посади та печатки посадової особи, яка підписала документ.

Приєднання Канади до Конвенції про апостиль полегшить процес використання офіційних документів, виданих цією країною, в Україні. Це стосується, зокрема, документів, необхідних для оформлення віз, навчання, працевлаштування, шлюбу та інших цілей.

Нагадаємо, що  у 2023 році до Конвенції про апостиль також приєдналися Китайська Народна Республіка, Сенегал і Пакистан, а у червні 2024 році Конвенція набуде чинності для Руандійської Республіки, яка стане 126 державою-учасницею Конвенції.

Канада | 29.01.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Нові вимоги на БВО для звітів CRS та FATCA
З початку січня 2024 року всі компанії в Британських Віргінських Островах (БВО), які зобов'язані надавати звітність FATCA, CRS та звітність
Наступна Кіпр поступово очищається від російських клієнтів
За останні вісім років відбулося значне зменшення російських депозитів в кіпрських банках, оскільки уряд Кіпру зосереджується на очищенні свого фінансового
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія в Естонії
2200€
Компанія у США
1500$
Рахунок у Грузії
1000$
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити