Послуги
UA
ENRU

Julius Baer відмовляється обслуговувати росіян

Ще один європейський банк повідомив про закриття рахунків росіян. Так, громадяни рф, які проживають у рф більше не зможуть відкрити рахунок в швейцарському банку Julius Baer. Поточні рахунки таких клієнтів будуть закриті до кінця 2023 року, а всі угоди та контракти припинені з 30.09.2023.

Починаючи з 2024 року банк надаватиме обмежені послуги для громадян рф. Більше того, з 1 серпня для таких клієнтів буде введено додаткові комісії, зокрема квартальну плату за обслуговування приблизно $2590.

Таке рішення банку викликано санкціями ЄС та поточними обмеженнями в банківській сфері. Таким чином, банк розпочинає процес закриття рахунків і переказу грошей на інші рахунки.

Нагадаємо, що весною 2023 року Julius Baer повідомив росіян і білорусів про замороження їхніх інвестиційних рахунків через вимоги європейського депозитарію Euroclear. Тоді банк розіслав повідомлення, що інвестиційні рахунки клієнтів будуть ізольовані від інших активі,а купівня цінних паперів більше не можлива.

26.07.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Сербія спростила отримання дозволу на проживання та роботу
Парламент Сербії схвалив поправки до законів про іноземців та їх працевлаштування, які дозволять видавати дозвіл на проживання в країні одночасно
Наступна ОАЕ оновили вимоги для компаній по найму резидентів
Міністерство Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) людських ресурсів та еміратизації (MoHRE) розширило вимоги до бізнесу щодо найму в компанії місцевих громадян
Компанія в Естонії
2200€
Компанія у США
1500$
Компанія в Канаді
від 1950$
Компанія в Англії
від 950€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити