Послуги
UA
ENRU

Hellenic Bank посів перше місце у рейтингу Global Finance

Кіпрський Hellenic Bank відзначився у щорічному списку найкращих банків Західної Європи на 2023 рік, який опублікували Global Finance.  Нагороду банк досяг завдяки здатності швидко реагувати на потреби клієнтів у складних умовах та досягати значних фінансових результатів.

Варто відзначити, що Hellenic Bank вже вдруге отримує цю нагороду та вкотре посилює свої позиції в банківському секторі Кіпру.  Журнал Global Finance зауважує, що сильна сторона банку – вміння ефективно управляти пасивами і активами, навіть у нестабільних  умовах. 

Наразі банк випускає нові облігації, зміцнює структур капіталу, продає проблемні кредити  чим ще більше підтверджує  позитивну оцінку ринків капіталу з погляду кредитоспроможності та надійності.

Більше того Hellenic Bank взяв курс на глобальну цифровізацію, в рамках чого проводить реорганізацію мережі магазинів, спрощення процесів, управління витратами та зміцнення цифрових каналів.

Представники банку заявляють, що їхній успіх, в першу чергу, криється в послідовній увазі до задоволення потреб клієнтів і прагненні до зростання.

06.07.23
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня У Туреччині підвищать корпоративний податок через землетрус
У Парламент Туреччини подано законопроект, згідно з яким планується суттєве підвищення податків для бізнесу. Так, щоб допомогти відновитися економіці після
Наступна «Сірий список» FATF: оновлення 2023
FATF провела засідання, на якому оновила сірий список країн, які потребують посиленого контролю. Так, список поповнився такими юрисдикціями як Хорватія,
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Рахунок у Латвії
від 1000€
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок в Австрії
від 1200€
Компанія в Естонії
2200€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити