Послуги
UA
ENRU

Hellenic Bank закриває рахунки росіян, які мешкають на Кіпрі

Кіпрський банк Hellenic Bank почав закривати рахунки громадян росії, а також їхніх компаній. Цього разу йдеться про громадян росії з кіпрськими документами, які проживають на території Кіпру. Рахунки податкових резидентів росії були закриті ще раніше.

Таким чином, кіпрський банк повністю відмовляється від співпраці з російськими клієнтами.

Якраз у своєму звіті за три квартали 2023 року Hellenic Bank наголосив на своєму намірі дотримуватися санкцій, введених країнами Заходу. Банк також посилив моніторинг клієнтів, суворо відстежуючи транзакції та проводячи відповідні перевірки.

Це рішення Hellenic Bank відбувається в контексті посилення міжнародної фінансової ситуації та зростаючого тиску на фінансові інститути дотримуватися санкцій проти росії. У той же час, закриття рахунків може спричинити серйозні наслідки для клієнтів, у тому числі несподівані фінансові втрати та незручності в управлінні фінансами.

Нагадаємо, що у 2023 році та Bank of Cyprus закрив рахунки понад 4 000 клієнтів з російським паспортом.

Світ | 13.02.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Bank of Georgia купує Ameriabank
Грузинський Bank of Georgia (BOGG) оголосив про намір придбати 100% акцій вірменського Ameriabank. Угода оцінюється в $303,6 млн і стане
Наступна ЄС прийняв нові правила щодо переказів у євро
Депутати Європарламенту затвердили нові правила, які забезпечують моментальну доставку грошових переказів у євро протягом 10 секунд. Нові заходи спрямовані на
Компанія в Канаді
від 1950$
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія на Мальті
від 3500€
Рахунок у Латвії
від 1000€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити