Послуги
UA
ENRU

Грузія змінює правила оподаткування азартних ігр

Грузія з 1 січня 2024 року впровадила нові правила оподаткування доходів від азартних ігор, спрямовані на збільшення податкових надходжень у казну країни. Однією з ключових змін є підвищення ставки податку на доходи від організації електронних азартних ігор, яка зросла з 10% до 15%.

Крім того, нововведення передбачає скасування попереднього звільнення від податку на доходи, отримані від ігрових автоматів. Тепер такі доходи підлягають оподаткуванню за ставкою 15% від різниці між загальною сумою отриманих ставок та виплаченими виграшами, з обов'язковим декларуванням та виплатами за щомісячний звітний період.

Додатково, введено вимоги до утримання: виграші в ігрових автоматах оподатковуються у джерела в розмірі 5%, що є зміною порівняно із попередніми правилами. Також, дохід, знятий з електронного (онлайн) ігрового рахунку, підлягає оподаткуванню у джерела в розмірі 5%, замість попередніх 2%.

Ці заходи спрямовані на підтримку фінансової стабільності та збільшення ресурсів для розвитку соціальних та інфраструктурних проектів у країні. Зміни в оподаткуванні азартних ігор розглядаються як частина стратегії Грузії для забезпечення економічного розвитку та вирішення фінансових завдань.

24.01.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Bank of Cyprus закрив свої представництва в рф
Найбільший кіпрський банк Bank of Cyprus закрив свої представництва в Москві та Санкт-Петербурзі. Їхня акредитація припинена з 22 січня 2024
Наступна ЄС планує посилювати боротьбу з відмиванням грошей: що зміниться?
Рада та Європейський парламент досягли попередньої угоди щодо пакету заходів щодо боротьби з відмиванням грошей, який посилить правила в усьому
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Компанія у США
1500$
Компанія в Грузії
6500€
Рахунок на Кіпрі
від 1200€
Компанія на Мальті
від 3500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити