Послуги
UA
ENRU

Емірат Аджман відкриває нову ВЕЗ у регіоні

Аджман відкриває нову сторінку у своєму розвитку: створює нову Вільну Економічну Зону "Центр нових проектів Аджмана".

Так, Шейх Хумайд ібн Рашид ан-Нуаймі, член Верховної ради та правитель Аджмана, взяв на себе ініціативу щодо подальшого зміцнення статусу емірату як провідного інвестиційного центру. У зв'язку з чим було видано два важливі емірські укази, які пророкують нові можливості для бізнесу та інвесторів у регіоні.

Перший емірський указ № 15 від 2023 року офіційно оголосив про створення "ВЕЗ Центр нових проектів Аджмана" (Ajman Centre for New Project Free Zone). Ця вільна економічна зона матиме фінансову та адміністративну незалежність, а також правоздатність, що надає їй можливість здійснювати свої функції відповідно до встановлених положень указу.

Цілі нової ВЕЗ чітко визначені в указі. Насамперед вона спрямована на зміцнення позицій Аджмана як ключового інвестиційного центру. Другою важливою метою є підтримка розвитку потенціалу емірату як розвинений центр світової торгівлі.

Крім того, Центр нових проектів Аджмана активно сприятиме стійкій диверсифікації та зростанню економіки регіону, заохочуючи економічні та інвестиційні проекти у різних галузях. Залучення іноземних інвестицій також знаходиться у фокусі уваги, а створення гнучкого та сприятливого інвестиційного клімату стане основою для розвитку творчих та інноваційних проектів.

Другий емірський указ, №(1) від 2024 року, призначив шейха Хумайда ібн Рашида ан-Нуаймі головою нової вільної економічної зони. Це рішення наголошує на важливості ролі шейха у розвитку та управлінні цим ключовим економічним проектом.

Укази набувають чинності негайно з моменту їх видання та публікації в Офіційному віснику, відкриваючи нові горизонти для бізнесу та інвестицій в Аджмані.

Світ | 15.01.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня ЄС планує посилювати боротьбу з відмиванням грошей: що зміниться?
Рада та Європейський парламент досягли попередньої угоди щодо пакету заходів щодо боротьби з відмиванням грошей, який посилить правила в усьому
Наступна Які податкові зміни приніс 2024 рік Україні?
У новому році українці повинні готуватися до змін у податковому законодавстві, які впроваджуються з 1 січня 2024 року. Одними з
Компанія в Англії
від 950€
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія у США
1500$
Компанія в Канаді
від 1950$
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити