Послуги
UA
ENRU

Дубай запроваджує довгострокові ігрові візи для розробників

Влада Дубая оголосила про запуск нової ініціативи - Dubai Gaming Visa. Ця програма передбачає створення глобальної платформи, яка об'єднає творців цифрового контенту та надасть їм можливості для навчання і працевлаштування у співпраці з міжнародними компаніями та університетами.

Основна мета Dubai Gaming Visa - залучити талановитих осіб з інноваційними ідеями у сфері електронних ігор, а також компанії, які спеціалізуються на розробці та виробництві контенту, ігрових додатків та штучного інтелекту. Ця ініціатива значно полегшить приїзд до Дубая для окремих розробників, надаючи їм можливість знайти роботу у цифровій сфері.

До 2033 року влада планує створити 30 000 нових робочих місць і залучити $1 млрд в економіку емірату. Це амбітна мета, спрямована на те, щоб вивести Дубай у топ-10 найбільших ігрових міст світу.

Заявки на отримання ігрової візи можна подати через сайт Дубайського управління культури або на офіційному сайті програми Dubai Gaming Visa.

Світ | 28.05.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Туреччина залишить список ФАТФ
Туреччина знаходиться на порозі виключення із "сірого списку" Групи розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF). Це рішення може
Наступна Швейцарія посилює боротьбу з відмиванням грошей: готується рееєстр бенефіціарів
Федеральна рада Швейцарії на засіданні 22 травня ухвалила депешу про подальший розвиток системи боротьби з відмиванням грошей, яку буде подано
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Рахунок в Угорщині
2500€
Компанія в Естонії
2200€
Компанія в Грузії
6500€
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити