Послуги
UA
ENRU

БВО встановлює термін отримання ліцензії від VASP для віртуальних активів

Відповідно до нового Посібника, випущеного Комісією з фінансових послуг (FSC) Британських Віргінських Островів (БВО), всі організації, зареєстровані або інкорпоровані на території БВО, зобов'язані мати ліцензію або сертифікат, якщо вони займаються регульованою діяльністю, пов'язаною з віртуальними активами.

Virtual Asset Service Providers Act 2022, ухвалений наприкінці 2022 року, нещодавно набрав чинності. Відповідно до розділу 40 цього закону, компанії, що надають послуги у сфері віртуальних активів, повинні подати заявку на отримання ліцензії як постачальник послуг віртуальних активів (VASP) протягом 6 місяців з моменту набрання чинності законом.

Компанії, які дотримуються цього терміну, можуть продовжувати свою діяльність до отримання повідомлення про схвалення або відхилення заявки. Проте робота без ліцензії одразу ж порушує Закон.

Важливість дотримання цих правил наголосили у Комісії, зазначивши, що це необхідно для дотримання законів про фінансові послуги на території БВО та захисту репутації фінансової індустрії.

Комісія також підкреслила, що очікує на можливість перегляду Керівництва та рекомендацій для Кабінету міністрів БВО про внесення поправок або змін до відповідного законодавства, якщо це буде потрібно.

Світ | 29.04.24
Поділитися:
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Україна та Канада підписали Угоду про вільну торгівлю: що зміниться?
Україна та Канада відзначили новий етап у своїх економічних відносинах, підписавши Угоду про вільну торгівлю. В квітні 2024 року Верховна
Наступна Угорщина, Нідерланди та ОАЕ: лідери з дружелюбності до бізнесу у 2024 році
Угорщина, Нідерланди та Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) виділяються як найкращі країни для відкриття бізнесу у 2024 році, згідно з звітом
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія в Естонії
2200€
Компанія в Англії
від 950€
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія у США
1500$
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити