Послуги
UA
ENRU

Bank of Cyprus увійшов до рейтингу найкращих банків світу 2024 року

Bank of Cyprus удостоївся місця у престижному рейтингу найкращих банків світу, опублікованому міжнародним виданням Global Finance, яке спеціалізується на банківському секторі та фінансах.

При складанні рейтингу враховувалися різні об'єктивні критерії, такі як зростання активів, прибутковість, географічне охоплення, стратегічні відносини, розвиток нового бізнесу та інновації у продуктах. Крім того, розглядалися думки аналітиків щодо фондового ринку, аналітиків щодо кредитних рейтингів, банківських консультантів та інших фахівців галузі.

Найкращим банком Західної Європи було визнано іспанський банк - CaixaBank. Bank of Cyprus також змагався у категорії кредитних організацій 23 країн Західної Європи і був відзначений як найкращий банк та найкращий інвестиційний банк Кіпру.

Ця нагорода наголошує на значних досягненнях Bank of Cyprus у 2023 році, включаючи високі фінансові та операційні показники, відновлення виплати дивідендів після дванадцятирічної перерви, а також розширення цифрової пропозиції для клієнтів. Отримавши прибуток у розмірі 487 млн євро у 2023 році, банк продемонстрував високі результати та націлений на стійке зростання та подальший розвиток інноваційних банківських продуктів.

Світ | 15.05.24
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня Звітна кампанія КІК 2022-2023: результати та нововведення
Державна податкова служба України підрахувала результати звітної кампанії КІК та подання повідомлень КІК, починаючи з 2022 року.
Наступна Туреччина запровадить правове регулювання криптоактивів
Туреччина готується запровадити суворий податковий та регуляторний режим для криптоактивів. Відповідний законопроект, який правляча Партія справедливості та розвитку має намір
Компанія в ОАЕ
від 4200$
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія в Грузії
6500€
Компанія в Англії
від 950€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити