Послуги
UA
ENRU

Британські заморські території відкладають введення реєстрів бенефіціарів

Британські території Гернсі, Острови Мен та Джерсі відкладають реалізацію вимог щодо відкриття публічного доступу до реєстрів бенефіціарних власників компаній через рішення Суду ЄС. Раніше юрисдикції зобов'язалися до 2023 року відкрити доступ для громадськості до інформації про бенефіціарів згідно з нормами 5 Директиви ЄС.

Оскільки в листопаді 2022 року Суд ЄС ухвалив історичне рішення щодо необмеженої публічності реєстрів бенефіціарів, вказавши, що така відкритість є порушенням прав людини на приватне життя, багато країн ЄС обмежили доступ до реєстрів бенефіціарів. У свою чергу, британські коронні володіння, які ще в 2019 році взяли на себе зобов'язання за Великобританією впровадити загальнодоступні реєстри бенефіціарів, також відстрочили цю ініціативу до прийняття нової практики з цього питання.

Уряди країн Гернсі, Острови Мен та Джерсі проводять профільні консультації для розробки єдиної позиції щодо відкритості даних про бенефіціарів. Як тільки на рівні міжнародного співтовариства буде ухвалено спільне рішення щодо подальшої публічності реєстрів бенефіціарів, юрисдикції мають намір ухвалити відповідне законодавство на національному рівні.

Таким чином секретність британських заморських територій тимчасово буде збережена.

Світ | 16.01.23
Наскільки корисна інформація?
Натисніть на зірку, щоб оцінити!
Середня оцінка 0/5. Кількість оцінок: 0
Попередня ЄС оновив чорний список офшорів 2023 року
Європейський Союз оновив список країн, що не співпрацюють у питаннях справедливого оподаткування. За результатами засідання БВО, Коста-Ріка, Маршаллові острови та
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія на Кіпрі
від 2500€
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Компанія в Естонії
2200€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити