Послуги
UA
ENRU

Новини

Пошук за новинами
Категорія
Світ | 26.03.24
Нові обмеження в ЄС на готівку та анонімні транзакції
Європейський парламент прийняв рішення, яке може відчутно змінити пейзаж криптовалютних операцій в ЄС. Нове законодавство, призначене для посилення заходів протидії відмиванню коштів, вводить обмеження на анонімні фінансові транзакції, зокрема у сфері криптовалют та на розрахунки готівкою.
Читати
Світ | 25.03.24
Які критерії для набуття громадянства Кіпру у 2024 році?
Міністерство внутрішніх справ Республіки Кіпр опублікувало довгоочікуваний перелік критеріїв, необхідних для натуралізації на острові. Цей крок спрямований на впорядкування процесу набуття громадянства та створення єдиного стандарту для всіх заявників.
Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) | 19.03.24
В ОАЕ запроваджуються нові захисні заходи для трастів та фондів
В ОАЕ ухвалили зміни до профільних законів про фонди та трасти, які офіційно зміцнюють застосування законодавства DIFC, забороняючи виконання іноземних судових рішень, несумісних з ним.
Світ | 18.03.24
Подання бенефіціарів компаніями США під питанням: як бути?
Федеральний окружний суд США ухвалив рішення про визнання Закону про корпоративну прозорість (CTA) неконституційним. Цей закон, ухвалений у 2020 році, нещодавно набув чинності у січні 2024 року і наказував компаніям США надавати інформацію про своїх бенефіціарів у казначейство.
Світ | 14.03.24
Нові антивідмивальні правила у Швейцарії
Уряд Швейцарії представив нові заходи щодо боротьби з відмиванням грошей, спрямовані на посилення контролю за фінансовими операціями. Консультантам буде наказано посилити дотримання санкцій щодо юридичних осіб та повідомляти про потенційні ризики.
Великобританія (Англія) | 11.03.24
Британія скасовує режим недоміцільних резидентів
Уряд Великої Британії оголосив про скасування довгострокового режиму недоміцільних резидентів, який існував з 18-го століття. Це прийняте рішення на фоні подібних кроків Португалії та очікуваного рішення Ізраїлю щодо нових репатріантів.
Кіпр | 06.03.24
Парламент Кіпру скасував щорічний збір із компаній
28 голосами "за" парламент Кіпру схвалив законопроект, який скасовує щорічний корпоративний збір у розмірі 350 євро. Законопроект було внесено урядом у терміновому порядку.
1 2
Компанія в Гонконзі
від 2500$
Рахунок у платіжній системі
від 500€
Компанія на Мальті
від 3500€
Компанія у Швейцарії
25000 CHF
Компанія в Грузії
6500€
Форма зворотного зв'язку
Залишіть своє питання, ми передзвонимо
Відправити